Väänsin ja käänsin tätä työn alla olevaa kaulahuivia Drops alpakka langasta viime viikolla, jota jouduin purkamaan muutamia kertoja äitini opastuksella.

Ostin alpakkalankaa Helsingin Menita- nimisestä lankakaupasta (Korkeavuorenkatu 12, Johanneksen kirkkoa vastapäätä.) kaupassa tuota alpakkalankaa oli runsas värivalikoima, hintakaan ei ole pilattu, vain 4 euroa ja olikohan 20 senttiä kipale. Siellä Menitan hyllyllä oli esillä mallina ihanan pehmeä kanin karvasta tehty kaulaliina. Olisin ostanu kanin lankaa mutta hinta vaan oli niin suolainen, 3 kerää 27 euroa. että on ihana!! Pitäiskös säästää kolikoita possuun jotta tarpeeksi rahaa kerättyäni pääsis noita haaveilemani lankoja hankkimaan, heh!Nyt asiaan! Puolen vuoden verran katselin neulojien blogeissa kauniita valmiita neuleita suurin ruskeine silmineni kuvia ja juttuja, siitäkös mulle tarttui tämä neulekärpänen! Nyt neulekärpänen pääsee mua kiusaamasta kun nyt opettelen neulomaan oikeaa ja nurjaa. Tähän työhön tulee pelkkää ruutua, 3 oikeaa ja 3 nurjaa.

Valmiista ensimmäisestä virkkausliinasta on valmistunut, siitä sitten huomenna kuvaa tänne. Ensin mun pitää langanpäät ommella ja silittää, enkä nyt kestä kauaa istumista tässä koneella polven jännetuppitulehduksen takia, johon tänään sain kortisonipiikin ja reseptilääkettä 10 päiväksi.

541244.jpg